Elk seizoen heeft zijn charmes! Bijna herfst, weer tijd dus voor die lekkere en gemakkelijke overgerechten!
Deze ovenschotel vraagt maar 10 minuten voorbereiding.
ingrediënten:
- 400 g pompoen in blokjes
- 1 rode ui
- Halve blok vegan feta van Violife
- Handje koriander
- 1 lente ui fijngesneden
- 30g amandelschilfers
- Olijfolie
- p&z
- Italiaanse kruiden
Zo maak je het:
- Verwarm de oven op 180gr.
- Snijd de ui in fijne halve ringen en doe samen met de pompoen-blokjes in een kom + 1 el olijfolie, p&z en Italiaanse kruiden. Schep door elkaar en schik in een ovenschaal. Bak het 25min in de oven.
- Rooster de amandelschilfers in de pan mooi goudbruin.
- Haal de pompoen uit de oven en verkruimel de helft van de ‘feta’ erover.
- Werkt af met de lente uitjes en de koriander.
NEW TODAY TIP:
Om je maaltijd van voldoende eiwitten te voorzien eet je bij dit gerechtje best nog een stukje vis, kip, tofu.
Smakelijk, eat good feel good ;) !
Ben je ook fan van dit recept? Ik ben zo benieuwd! Delen op sociale media is super lief, vergeet me dan niet te taggen!! -> @newtodaylinsy